Echipament Sportiv Profesional
  1.  Oferte promotionale “Macron” valabile pana la 31 decembrie 2015!

OFERTE PROMOTIONALE “LEGEA”   valabile pana la 31 decembrie 2015!

Toate comenzile se onoreaza in limita stocului disponibil iar la echipamentele care se afla pe stoc livrarea se face in termen de 24 de ore (indiferent de localitate).  Pentru echipamentele care nu sunt pe stoc si pentru care se va face comanda directa catre Italia, termenul de livrare este de 15 zile. Acesta este termenul maxim de la lansarea comenzii catre echipament-legea.ro   sau   givova-sport.ro

Aceste oferte raman neschimbate pana la data de  31 decembrie  2015!  

In aceasta perioada lansam oferte pentru echipamente de 10, 16 sau 18 seturi cu echipamente de portar si imprimare.  Ca si  fosti sportivi de performanta intelegem eforturile legate de achizitionarea unui nou rand de echipament avand in vedere costurile legate de competitii, deplasari etc; tocmai de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu cele mai mici preturi!

CONTACT:

Tel:        VODAFONE - 0724 650 340  

Mail: comenzi@echipament-legea.ro   

office@givova-sport.ro


 

Servicii oferite la achizitionarea de echipament sportiv

Firma noastra va ofera servicii de calitate si este formata din profesionisti cu experienta care va pot sfatui in privinta alegerii modelelor pe care apoi le vom livra conform cu comanda dumneavoastra din depozitul firmei.    

  *La comenzile mai mari de 4000 de ron transportul este GRATUIT. Indiferent de cantitatea comandata firma noastra o livreaza cu aceeasi promptitudine. Pentru noi nu exista clienti mari sau mici. Toti clientii nostri beneficiaza de maxima atentie si cele mai bune servicii.    

  * La cererea clientului realizam si imprimarea echipamentelor !     

** Efectuam imprimari cu textul si forma comandata intr-un interval de timp scurt:

    • Transfer termic – polyflex
    • Broderie

OFERTE VALABILE PANA 31 decembrie 2015!

Brand-ul LEGEA reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret: calitatea materialelor folosite, calitatea finisajelor, stilul modern si estetic dau echipei dv. o imagine de valoare. Datorita preturilor care bat orice concurenta, LEGEA asigura clubul, asociatia, echipa etc. ca pentru acelasi buget poate avea un echipament superior altor marci cunoscute. LEGEA contine o gama larga de articole care se adreseaza tuturor sporturilor colective si individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecarui sportiv. Lider in mai multe tari in distribuirea echipamentelor de club, brand-ul LEGEA este prezent in majoritatea tarilor europene : Italia, Franta, Germania,Anglia, Olanda, Ungaria, Polonia, Cehia cum de altfel nu lipseste de pe continentul nord-american: SUA si Canada.

In Italia LEGEA este echipamentul oficial pentru echipele : Udinese, Palermo, Catania, Livorno, Avellino, Ancona si multe altele.

In Romania  preocuparea pentru clienti si intelegerea profunda a nevoilor acestora a facut ca vanzarile sa explodeze in ultimii ani si tot mai multe echipe de fotbal au ales echipamentele LEGEA

 

       OFERTE PROMOTIONALE  ”GIVOVA” valabile pana la 31 decembrie 2015!

 

 

 

GIVOVA este un brand in plina ascensiune in lumea sportului mondial.  Givova-Sport.ro este importator direct de echipament sportiv Givova, echipament fotbal, basket si volei si va garanteaza cel mai bun raport calitate/pret in cadrul pietei echipamentelor sportive din Romania.

Echipamentele sportive marca Givova prezentate in acest catalog se adreseaza cluburilor si asociatiilor sportive din Romania si vin in intampinarea cerintelor sportivului modern.

© 2014 Echipament-Sportiv-Ieftin.ro