Reduceri! Echipament de fotbal LEGEA Mărește

Echipament de fotbal LEGEA

Echipament model BRASOV

New product

Echipament sportiv profesional de la LEGEA.

More details

40 Produse

45,00 lei Tax included

Delivery: 1 to 3 weeks

Informații

Brand-ul LEGEA reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret: calitatea materialelor folosite, calitatea finisajelor, stilul modern si estetic dau echipei dv. o imagine de valoare. Datorita preturilor care bat orice concurenta, LEGEA asigura clubul, asociatia, echipa etc. ca pentru acelasi buget poate avea un echipament superior altor marci cunoscute. LEGEA contine o gama larga de articole care se adreseaza tuturor sporturilor colective si individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecarui sportiv. Lider in mai multe tari in distribuirea echipamentelor de club, brand-ul LEGEA este prezent in majoritatea tarilor europene : Italia, Franta, Germania,Anglia, Olanda, Ungaria, Polonia, Cehia cum de altfel nu lipseste de pe continentul nord-american: SUA si Canada.

In Italia LEGEA este echipamentul oficial pentru echipele : Udinese, Palermo, Catania, Livorno, Avellino, Ancona si multe altele.

In Romania  preocuparea pentru clienti si intelegerea profunda a nevoilor acestora a facut ca vanzarile sa explodeze in ultimii ani si tot mai multe echipe de fotbal au ales echipamentele LEGEA

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Echipament de fotbal LEGEA

Echipament de fotbal LEGEA

Echipament sportiv profesional de la LEGEA.