Reduceri! Echipament de fotbal LEGEA Mărește

Echipament de fotbal LEGEA

ECHIPAMENT model CHELESEA

New product

Echipament de fotbal si handbal de la LEGEA

More details

15 Produse

45,00 lei Tax included

Delivery: 1 to 3 weeks

Fișa tehnică

MARIMI 3XS ; 2XS ; S

Informații

Brand-ul LEGEA reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret: calitatea materialelor folosite, calitatea finisajelor, stilul modern si estetic dau echipei dv. o imagine de valoare. Datorita preturilor care bat orice concurenta, LEGEA asigura clubul, asociatia, echipa etc. ca pentru acelasi buget poate avea un echipament superior altor marci cunoscute. LEGEA contine o gama larga de articole care se adreseaza tuturor sporturilor colective si individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecarui sportiv. Lider in mai multe tari in distribuirea echipamentelor de club, brand-ul LEGEA este prezent in majoritatea tarilor europene : Italia, Franta, Germania,Anglia, Olanda, Ungaria, Polonia, Cehia cum de altfel nu lipseste de pe continentul nord-american: SUA si Canada.

In Italia LEGEA este echipamentul oficial pentru echipele : Udinese, Palermo, Catania, Livorno, Avellino, Ancona si multe altele.

In Romania  preocuparea pentru clienti si intelegerea profunda a nevoilor acestora a facut ca vanzarile sa explodeze in ultimii ani si tot mai multe echipe de fotbal au ales echipamentele LEGEA

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Echipament de fotbal LEGEA

Echipament de fotbal LEGEA

Echipament de fotbal si handbal de la LEGEA